Vrhunac Biotech Ltd

Proizvoda i usluga

Standardni ekstrakt

Lotosova lista ekstrakt, ekstrakt Nuciferine, Nuciferine 2% - 98%

Lotosova lista ekstrakt, ekstrakt Nuciferine, Nuciferine 2% - 98%

Kratak uvod Lotus listovi sadrže visoke koncentracije fitokemikalije, spojeva proizvodi biljke za obranu od bakterijskih i gljivičnih infekcija. Sastojke ekstrakta lišća lotosa uključuju alkaloida, flavonoida i tanina. Isoquinoline alkaloid u lotos...

Products Details

Kratak uvod

Lišće lotosa sadrže visoke koncentracije fitokemikalije, spojeva proizvodi biljke za obranu od bakterijskih i gljivičnih infekcija. Sastojke ekstrakta lišća lotosa uključuju alkaloida, flavonoida i tanina. Isoquinoline alkaloid u lišće lotosa imaju sedativ i antispasmodic svojstva, koja može pomoći probavne smetnje. Flavonoidi i Tanini su moćni antioksidansi koji su bili povezani s gubitak težine i kardiovaskularnog zdravlja.

Ekstrakt lista lotosa

Latinski naziv: Folium nelumbinis

Sinonimi: sveto lotos, indijski lotos, kineski arrowroot, egipatski grah

Aktivni sastojci: nuciferine / flavone

Specifikacije: 2%; 20%

Tip proizvoda: Smeđa fini prah

Dio biljke se koristi: plod

Ekstrakt metoda: Etanola i vode

Zdravstvene prednosti lotosova lista ekstrakt

Nuciferine može promovirati masti raspadanja, Tongbian diuretik u isto vrijeme, prođe crijevne droge i snižavanje odmašćivanje, uklanjanje ljetnih vrućina i antipiretik učinak, može značajno smanjiti serumski trigliceridi i kolesterol sadržaj glicerola, imaju ulogu u reguliranju krvnih lipida zdravlje.

Ekstrakta lišća lotosa se koristi za liječenje ljetne vrućine sindrom i vlazi akumulacije; Oni također sadrže alkaloide lotos sa hipotenzivni učinak. Lotosova lista je postao popularan za smanjiti koncentraciju lipida u krvi i liječenje masne jetre; To je obično u kombinaciji s cartages, koji potiče cirkulaciju krvi i smanjuje masnoće u krvi, za tu svrhu. Ovaj puder je pogodan za lijek: kontrola Prilagodi lipide u krvi, kodein i iskašljavanje, antikoagulans.

PrimjenaEkstrakt lista lotosa

1. supstance
2. Functionalfoodascapsulesorpills
3.Water-solublebeverages
4. zdravih proizvoda

Nuspojave i sigurnost Lotus Leaf Extract

Neke nuspojave u ljudi prijavljeni su za lotos. Lotus može uzrokovati nadutost (plin), zatvor i druge gastrointestinalne iritacije. Izbjegavati u bolesnika s zatvor i želudac distenzije (oteklina).

Teoretski, lotus može krvni tlak i ima mrava aritmiju (tretira abnormalni srčani ritam) i aktivnost. Lotus također mogu povećati rizik od krvarenja. Savjetuje se oprez u bolesnika s poremećajima ili uzimanje agenata koji mogu povećati rizik krvarenja. Doziranje prilagodbe svibanj biti potrebno.

PakiranjePo 25kgs/bubanj, unutrašnje dvostruko plastične vreće.
PrtljagePohranjene u super andamp; kemijska dobro zatvorenom spremniku, od vlage i svjetla/topline.
Rok trajanjaDvije godine pod pa za situaciju.

Hot Tags: Lotos Leaf Extract, Nuciferine ekstrakt, Nuciferine 2% - 98%, Kina, proizvođač, tvornica, veleprodaja, jeftini
Srodni proizvodi
Upit
Upit
Obratite nam se
Adresa: Br. 6 4. Zhangba Rd., Xi'an Hi-Tech zona, Xi'an 710077, Kina.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Faks: +86(29) 8860 9131
E-pošte:info@apex-bio.com
Dom | O nama | Proizvoda i usluga | Vijesti | Znanja | Kontrola kvalitete | Obratite nam se | Koji se kreće telefon | XML | Glavna stranica