Vrhunac Biotech Ltd

Proizvoda i usluga

Povrće i voće u prahu

Žižule u prahu

Žižule u prahu

Kratak uvod sastojci: Crvena žižule hranjiva komponenta: Protein: 1,56% masti: 0,2% Fe: 7,6 mg/kg Ca: 304 mg/kg Zn: 11.3 mg/kg vitamina C: 13 mg/kg zdravstvene prednosti žižule za prah oralnu pripreme slijede Ziziphus Žižula (Žižula), poput žižule prah, koriste se za stres ulkusa i bolesti jetre,...

Products Details

Kratak uvod

Sastojci: Crveni žižule

Hranjiva komponenta:

Proteini: 1,56%

Masti: 0,2%

Fe: 7,6 mg/kg

Ca: 304mg/kg

Zn: 11.3 mg/kg

Vitamin C: 13mg/kg

Zdravstvene prednosti žižule u prahu

Oralni pripravci slijede Ziziphus žižule (Žižula), poput žižule prah, koriste se za stres ulkusa i bolesti jetre, za poboljšanje mišićne snage, kao sedativ i neutraliziraju toksičnost lijekova. Žižule se također koristi za svrbež i suhu kožu, za liječenje umora, nedostatka apetita, histerija, proljev, hipertenzija, anemija, groznica, purpura, upala, čireva, očnih bolesti i astme. U hrane stavke - žižule prah se koristi u nekoliko recepata. U proizvodnji prakse - žižule ekstrakti obično se dodaju u kozmetički proizvodi kao protiv bora, anti-upalne, za olakšanje od opekline i ovlaživač.

Najučinkovitiji je plod slijede Ziziphus žižule. Prema podaci, Žižula pospješuje gubitak tjelesne težine, štiti od ugljik tetraklorid-inducirana oštećenja jetre i povećava izdržljivost tijekom. Podaci također preporučuje da alkoholnog ekstrakta žižule mogu inhibirati rast Bacillus subtilis i anti-upalne učinke. Određene methanolic ekstrakt koji sadrži ursolne kiseline i oleanolne kiseline inhibira zubna šupljina za proizvodnju aktivnost Streptococcus mutans in vitro. Samgyetang, juha od piletine, panax ginseng, žižule, kestena i češnjak se osigurati olakšanje od eksperimentalno izazvane peptičkog ulkusa.

Primjena žižule u prahu
1. dodatak prehrani sastojaka
2. funkcionalne hrane kao kapsule ili tablete
3. zdravih proizvoda

Tehničke informacije

Specifikacija list linkove ispod su standardni primjerak COA manje seriju ili lot broj i proizvodi datume. Specifikacija stanja mogu datirati i samo bi trebalo smatrati kao opće informacije. Obratite i zatražite ažurirani COA potrebi za određenim ažurirane informacije prije narudžbe ispunjavanjem kontakt obrasca s nazivom proizvoda i SKU broj. Ako naručivanje količine dvadeset pet kilograma ili više kontakta za dostupnost.

PakiranjePo 25kgs/bubanj, unutrašnje dvostruko plastične vreće.
PrtljagePohranjene u super andamp; kemijska dobro zatvorenom spremniku, od vlage i svjetla/topline.
Rok trajanjaDvije godine pod pa za situaciju.


Hot Tags: Žižula prah, Kina, proizvođač, tvornica, veleprodaja, jeftini
Srodni proizvodi
Upit
Upit
Obratite nam se
Adresa: Br. 6 4. Zhangba Rd., Xi'an Hi-Tech zona, Xi'an 710077, Kina.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Faks: +86(29) 8860 9131
E-pošte:info@apex-bio.com
Dom | O nama | Proizvoda i usluga | Vijesti | Znanja | Kontrola kvalitete | Obratite nam se | Koji se kreće telefon | XML | Glavna stranica