Vrhunac Biotech Ltd

Proizvoda i usluga

Knowledge
Dom > Znanja > Sadržaj

Neke zdravstvene prednosti glog list ekstrakt

Source:SFGate | Updated: Aug 22, 2016

Ekstrakt gloga

Uobičajena imena: glog, engleski glog, harthorne, haw, hawthorne

Latinski naziv: Crataegus laevigata (također poznat kao Crataegus oxyacantha), Crataegus monogyna

Glog je trnovit, cvjetnice grm ili manje drvo iz porodica ruža. Vrsta glog ovdje raspravlja su porijeklom iz sjeverne europskim regijama i raste u cijelom svijetu.

Povijesno gledano, glog plod je korišten za bolesti srca od prvog stoljeća. To je također bio korišten za probavni i bubrežne probleme. Još nedavno, glog list i cvijet se koristi kao narodne ili tradicionalni lijekovi za zatajenje srca, slabosti srčanog mišića koja sprečava srce pumpati dovoljno krvi ostatku tijela, što može dovesti do umora i ograničenje fizičke aktivnosti. Glog se također koristi za drugim srce uvjetima, uključujući simptome bolesti koronarnih arterija (kao što su angina).

Glog list i cvijet koriste se kako bi tekući ekstrakti, obično s vodom i alkoholom. Suhi ekstrakti se mogu staviti u kapsule i tablete.

Neke glavne zdravstvene prednosti glog Leaf Extract

Antioksidansi

Glog sadrži niz flavonoidnih spojeva koje svibanj biti korisna za liječenje i sprečavanje kardiovaskularnih bolesti, prema Sveučilištu Maryland Medical Center. Posebno, može se pohvaliti kvercetin i oligomernih Proantocijanidini ili OPCs, koji neutralizira slobodne radikale koji mogu oštetiti stanice i promovirati arterijske zubnog kamenca ili aterogeneze. Laboratorijskih životinja studija objavljena u ožujku 2011 pitanje andquot; Kina list kineski Materia Medicaandquot; našao da četiri tjedna glog nosa zbog promjene koje vodio autora da zaključi da glog bobica andquot, mogu inhibitandquot; aterogeneze. Daljnje studije su potrebne za potvrdu ovih preliminarnih rezultata.

Kongestivnog zatajenja srca

Glog je uspješno koristi za liječenje blage do umjerene kongestivnog zatajenja srca u nekoliko pouzdanih studija, prema New York University Langone Medical Center. Pregled 10 prethodno objavljene studije koje su se pojavile u Travanj 2008 pitanje andquot; Cochrane bazu sustavnih Reviewsandquot; da glog nosa znatno pronađena zajedno s konvencionalnog liječenja smanjenje potrošnje kisika i povećana vježbanje tolerancije. Sudionici istraživanja također izvijestio manje kratkoća daha i umor sa glog nosa. Istraživači su zaključili da glog pokazuje potencijal za znatne koristi za liječenje kroničnog zatajenja srca.

Kolesterol

Snižavanje kolesterola učinak glog je moguć zbog herband #39; s mogućnost povećanja hvaliti #39; s apsorpciju lipoproteina niske gustoće, ili LDL kolesterol, prema R. Watson, urednik knjige, andquot; Botanički lijek u kliničkim Practice.andquot; Laboratorijskih životinja studija objavljena u srpnju 2012 broju časopisa, andquot; BMC komplementarne i alternativne Medicine, andquot; otkrili da nosa s glog lišća i cvijeća znatno smanjene razine kolesterola. Daljnje studije su potrebne za potvrdu ovih preliminarnih rezultata.


Razmatranja

Nuspojave od gloga mogu uključivati kožni osip, mučnina, glavobolja, lupanje srca i vrtoglavicu. Visokim dozama može izazvati nizak krvni tlak ili nepravilan rad srca. Glog možete povećati učinkovitost neke lijekove za srce i miješati s drugima. Potražite savjet liječnika prije uzimanja glog za liječenje zdravstvenih stanja. Osim toga, dok ste uzimajući glog, izbjegavajte uzimanje drugog bilja koje utječu na rad srca, kao što je cola, đumbir, stari ili shepherdand #39; s torbicu. Trudnice i dojilje i djecu do 12 godina, treba uzeti glog.


Reference

http://healthyeating.SFGate.com/Health-Benefits-Hawthorn-Extract-5211.html

https://nccih.nih.gov/Health/Hawthorn


Upit
Obratite nam se
Adresa: Br. 6 4. Zhangba Rd., Xi'an Hi-Tech zona, Xi'an 710077, Kina.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Faks: +86(29) 8860 9131
E-pošte:info@apex-bio.com
Dom | O nama | Proizvoda i usluga | Vijesti | Znanja | Kontrola kvalitete | Obratite nam se | Koji se kreće telefon | XML | Glavna stranica